Rein Kwik’s succesvolle balans bij Paddls

6 juni 2024

Rein Kwik, 24 jaar, is als Sales Executive verantwoordelijk voor het creëren van new business voor ICT-klanten. Dit doet hij inmiddels al ruim een jaar, voornamelijk voor Google op het gebied van ChromeOS en ook voor officiële Google-partners zoals Acer, Dustin, Xebia en NextNovate. Een drukke baan, maar in zijn vrije tijd zit Rein ook niet stil. Naast zijn werkzaamheden voor Paddls, is hij namelijk ondernemer. Samen met een oud-studiegenoot runt hij het camperverhuurbedrijf “CAMP IBIZA” op Ibiza. Als Rein niet aan het werk is, houdt hij zich graag bezig met nieuwe ideeën, sporten en natuurlijk met familie en vrienden.

Een veelzijdige rol

“In het begin hield ik me voornamelijk bezig met het genereren van new business en het aanleveren van gekwalificeerde leads. Nu ben ik ook betrokken bij projectmatige taken, het inwerken van nieuwe medewerkers en het onderhouden van klantcontacten. Deze variatie in werkzaamheden geeft me veel energie en houdt mijn werk interessant,” stelt Rein.

Succesvolle projecten

Eén van de projecten waar Rein trots op is, is de “Google Baseline”. “Hier werk ik al ruim een jaar aan. We benaderen Google Workspace-gebruikers en voeren uitgebreide gesprekken om te adviseren hoe Google en zijn partners hen kunnen ondersteunen met ChromeOS.”

De technieken en methoden die hij gebruikt, variëren per project en klantbehoefte. “Pipeline management is cruciaal in mijn werk en ik gebruik methodes zoals SPIN, BANT en LSD om mijn gesprekken effectief te voeren,” legt hij uit.

Blijven leren en innoveren

Door zijn werk blijft Rein altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. “Tijdens gesprekken hoor ik vaak nieuwe trends en weerstanden, wat me helpt om snel te schakelen. Google biedt ook trainingen en certificaten waarin de nieuwste innovaties worden behandeld.”

Het unieke van Paddls

Wat Paddls volgens Rein echt uniek maakt, is dat het bedrijf luistert naar de wensen en behoeften van de klant. “Of het nu gaat om een volle salesfunnel met gekwalificeerde leads of het creëren van awareness voor een product, Paddls denkt mee en optimaliseert de processen om het beste resultaat te bereiken,” vertelt hij.

De toekomst van leadgeneratie

Over de toekomst van leadgeneratie geeft Rein aan: “AI zal in de toekomst een grotere rol spelen. Paddls blijft altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de ICT-sector, dankzij ons uitgebreide netwerk. We zullen voorop blijven lopen, zonder de persoonlijke touch te verliezen.”

“We zullen voorop blijven lopen, zonder de persoonlijke touch te verliezen.”

Trots op het werk

Rein is trots op zijn werk bij Paddls, vooral vanwege de vrijheid die hij krijgt. “Paddls biedt veel vrijheid, mits je daar goed mee omgaat. Dit jaar heb ik geleerd dat vrijheid en verantwoordelijkheid hand in hand gaan.” Een voorbeeld hiervan is dat Rein naast zijn reguliere werkzaamheden zijn eigen bedrijf in Spanje heeft kunnen opzetten en runnen. “Vorige zomer kon ik drie maanden remote werken op Ibiza, wat leidde tot betere resultaten voor zowel Paddls als onze klanten. Deze ervaring motiveert me nog meer om het maximale uit mijn werk te halen.”

“Dit jaar heb ik geleerd dat vrijheid en verantwoordelijkheid hand in hand gaan”

De belangrijkste tip voor klanten

Tot slot deelt Rein een tip voor klanten: “Combineer telefonische acquisitie met mailing. Zo ervaren prospects een persoonlijke touch vanuit een call en hebben ze per mail bevestiging van jou als persoon en organisatie. Dit voorkomt dat ze je van het kastje naar de muur sturen en zorgt ervoor dat je sneller duidelijkheid krijgt, waardoor je efficiënter kunt werken.”

“Mijn werk bij Paddls geeft me de kans om te groeien en mezelf continu te verbeteren. Ik ben dankbaar voor de vrijheid en verantwoordelijkheid die ik krijg en ik kijk ernaar uit om nog meer bij te dragen aan het succes van onze klanten,” sluit Rein af.

Benieuwd naar hoe wij je kunnen helpen?

Mail ons via commercieel@paddls.nl of bel 076 – 800 60 00. Heb je liever dat wij contact met jou opnemen? Laat dan een bel-mij-terug verzoek achter.

Auteur: Pim Böinck
Algemeen Directeur
Pim deelt graag z'n kennis over (strategische) B2B marketing, sales en leadgeneratie, die hij de afgelopen jaren in de praktijk heeft opgedaan.