AUTOADMINAI

AI voor B2B-Leadkwalificatie

AUTOADMINAI

AI voor B2B-Leadkwalificatie

In de wereld van B2B-telesales telt ieder commercieel gesprek. AutoAdminAI is dé AI-oplossing die het aantal commerciële gesprekken van je salesteam direct gaat vergroten. Ben je klaar om jouw leadkwalificatieproces te automatiseren en jouw salesresultaten naar een hoger niveau te tillen?

Waarom kiezen voor AutoAdminAI?

Verhoog conversie

Een toename van 20% in de conversieratio van jouw sales.

Win tijd

Meer focus op verkoop door winst van 25 tot 30% netto beltijd.

Productiever

Gemotiveerd salesteam, effectieve gesprekken en lagere kosten.

Voor wie is AutoAdminAI bedoeld?

AutoAdminAI is speciaal ontworpen voor organisaties met uitbellende marketeers of salesteams die op zoek zijn naar een manier om hun efficiëntie te verhogen en hun omzet te maximaliseren.

Meer effectieve gesprekken in minder tijd

AutoAdminAI automatiseert de administratie van jouw Business Development Representatives (BDRs). De kosten voor het verkrijgen van een gekwalificeerde afspraak worden hierdoor aanzienlijk verlaagd. Verwacht een gemiddelde efficiëntiestijging van 30% en een tijdswinst van 20% in netto beluren. Dit betekent meer effectieve gesprekken in minder tijd, zonder de stress en fouten die vaak gepaard gaan met handmatige administratie.

Snelle en efficiënte implementatie

Jouw tijd is waardevol, daarom garanderen wij een vlotte implementatie van AutoAdminAI binnen slechts 5 weken. Na de opstartperiode zorgen we voor een tweeweekse finetuning op je systemen en processen.

Ben je klant bij Paddls? Dan zijn set-up en implementatiekosten niet van toepassing. Door samen te werken met Paddls maak je automatisch gebruik van deze efficiënte AI-toepassing tegen een vergoeding die afgestemd wordt op de specifieke samenwerking.

Interesse in AutoAdminAI?

Interesse in AutoAdminAI? We helpen je graag. Mail naar sales@paddls.nl of bel 0654973377. Heb je liever dat wij contact met jou opnemen? Laat dan een bel-mij-terug verzoek achter.

facebook    twitter    linkedin    instagram    youtube