Referenties van onze klanten

Door de jaren heen hebben we al veel verschillende grote en kleine ICT-bedrijven mogen helpen. We zijn trots dat wij mogen bijdragen aan het versnellen van hun commerciële succes.

Leadkwalificatie

HMD

Marc Driessen - Foto

De samenwerking met Paddls was prettig. We hadden open en eerlijke communicatie en kregen deskundig advies. Paddls heeft ons echt geholpen om onze doelen te bereiken.

Marc Driessen
Business Manager Enterprise Solutions for BeNeLux

Gorilla Services

Yannick Pirard

De pijplijn die we tot nu toe hebben gegenereerd uit de leads van Paddls ziet er heel positief uit.
Paddls denkt niet vanuit kortetermijnomzet, maar vanuit de lange termijn en het opbouwen van een echte relatie met elkaar.”

Yannick Pirard
Sales Director

Google

Bas Rookhuijzen

De afstemming tussen Marketing en Sales blijft een uitdaging. Paddls heeft ons marketingplan naar een hoger niveau getild, met name met betrekking tot de Marketing en Sales alignment. Het resultaat is dat veel meer leads sneller converteerden.”

Bas Rookhuijzen
Head of Marketing Benelux Google Cloud

Heutink ICT

Heutink-Tom Linderman

Paddls onderscheidt zich vooral door deskundigheid, een goede rapportage en de kwaliteit van de medewerkers. De eerste campagne heeft een complete database en ruim 20 afspraken opgeleverd.”

Tom Linderman

Teamleider Voortgezet Onderwijs & Online Communicatie

Traidant

Traidant - Irfaan Adhien

Paddls helpt ons met het vullen van onze database met leads, het verfijnen van onze propositie en het vergroten van onze naamsbekend-heid. Paddls is proactief en geeft advies. Mensen, skills en database; dat is de belangrijkste reden om met Paddls te werken.”

Irfaan Adhien

Directeur Traidant

Citrix

Wouter Tiebot - Citrix

Ik ben heel blij met hoe Paddls ons heeft geholpen. En nog steeds helpt. We lopen voor op onze targets en ik kan mij volledig focussen op de strategie en het bedenken van nieuwe interessante initiatieven.”

Wouter Tiebot

Marketing Manager

5feetsessions

Bas Nederlof - 5feetsessions

Paddls is een waardevolle toevoeging. Buiten dat het hele leuke mensen zijn om mee samen te werken, die tevens actief meedenken, begint de samenwerking z’n vruchten af te werpen. De eerste betalende klanten zijn al binnen.”

Bas Nederlof
Chief Marketing Officer 

Lead-Desk

SAP

SAP-Karin Slenders

Paddls snapt het totale demand proces goed. Door onze samenwerking hebben we al na een halfjaar een hogere pijplijn value met marketing leads als bron.”

Karin Slenders
Marketing Director SAP Netherlands

Microsoft – Educatie

Robert van der Hoef

De verwachtingen worden keer op keer waargemaakt door Paddls en de samenwerking is tot nog toe echt succesvol. We zijn er heel blij mee hoe het is gegaan en gelopen.”

Robert van der Hoef
Industry Executive K-12

Microsoft – Surface

Paul Honout

De ene lead is de andere niet. Er moet goed doorgevraagd worden naar de situatie van de klant. Paddls levert ons kwalitatieve leads en helpt bij het vinden van new business opportunities.”

Paul Honout
Business Group Lead Devices

Portiva

Portiva-Marcia Moestoredjo

Er zit een zeer gedreven Inside Sales Marketeer van Paddls bij ons op locatie. Deze heeft in 3 maanden tijd al 30 SQL’s voor ons gegenereerd.”

Marcia Moestoredjo
(Interim) Manager Marketing & Communications

Trend Micro

Trend Micro - Ilona van Ginkel

Paddls onderscheidt zich door flexibiliteit en door kennis van de IT-markt. Dat is de kracht van Paddls; ze begrijpen het bredere spectrum van de markt.”

Ilona van Ginkel
Marketing Manager 

CCH Tagetik

Yvonne van Schaik - Tagetik

Paddls luistert naar ons verhaal en komt met een duidelijke visie die zich doorvertaalt naar een heldere aanpak van het gehele proces. Pragmatisch en professioneel.”

Yvonne van Schaik
Marketing Manager Benelux

Microsoft – Educatie

Microsoft - Dirk van Oudvorst

Paddls is een waardevolle verlenging van ons salesteam. Doordat we via Paddls snel kunnen opschalen zijn er veel meer klantcontacten én concrete leads. Deze samenwerking bevalt ons al jaren prima.”

Dirk van Oudvorst

Business Development Manager

(Digital) Round Tables

Uniserver

Uniserver-Laura Bakker

De eerste Round Table leverde zo’n mooi resultaat op, dat we er meteen weer 3 hebben ingekocht. Met alle deelnemers hadden we na afloop een 1-op-1 gesprek. Met 7 daarvan hebben we nu nog intensief contact.”

Laura Bakker
Channel Marketeer

SAP Concur

SAP Concur - Hanneke van Leeuwen

Het is een uitdaging om bij nieuwe klanten aan tafel te komen. Door een Round Table kun je laten zien wat voor kennis je in huis hebt. De professionaliteit en betrokkenheid tijdens het gehele voortraject is een grote USP van Paddls, evenals de vakkundige moderators.”

Hanneke van Leeuwen

Marketing Director

KnowBe4

KnowBe4-Jelle Wieringa

Ik ga zeker verder met Digital Round Tables. De verwachtingen zijn uitgekomen; zelfs boven verwachting op sommige vlakken. De organisatie was professioneel, doelgericht en faciliterend. We waren echt onderdeel van het project. Dat is een pre, dat werkte voor ons heel goed.”

Jelle Wieringa
Security Advocate

CAM IT Solutions

CAM - Tom Storm

We werken al 13 jaar samen met Paddls. Dit heeft mede geholpen om CAM op de kaart te zetten en naamsbekendheid te creëren. Het persoonlijke gevoel dat ik ervaar bij Paddls is voor mij hun onderscheidende factor.”

Tom Storm
Go-To-Market Manager