KLANTCASE - MICROSOFT (Educatie)

Diensten: Leadkwalificatie en Lead-Desk

“Concrete leads die direct leiden tot meer klanten en een enorm extra bereik aan klantcontact, door extern op te schalen.”

Microsoft - Dirk van Oudvorst

Paddls is een waardevolle verlenging van ons salesteam. Doordat we via Paddls snel kunnen opschalen zijn er veel meer klantcontacten én concrete leads. Deze samenwerking bevalt ons al jaren prima.”

Dirk van Oudvorst
Business Development Manager – Microsoft Nederland

Waarom heb je voor Paddls gekozen?

Toen ik drie jaar geleden begon bij het Microsoft Educatieteam was mijn eerste campagne een belcampagne. Ik hoorde van een collega dat we al heel lang met Paddls samenwerkten op het gebied van webinars en online portals. Van het een kwam het ander en voor we het wisten was er een Paddls belteam aan de slag voor ons.

De reden dat we voor Paddls gekozen hebben is heel simpel: de snelheid waarmee we konden starten. Paddls was al bekend met onze organisatie. Dat maakte dat processen sneller liepen en er snel opgestart kon worden.

Ali Moumeni
Inside Sales Marketeer Ali

Wat zijn je marketing doelstellingen?

Een bijdragen leveren aan de strategische doelstellingen:

  • Leerlingen van vandaag opleiden voor de banen van morgen
  • Nederland een icoon maken van digitale transformatie in het onderwijs
  • Breed online campagne voeren in de hele markt
  • Markt offline benaderen via de Onderwijsbalie

Wat zijn je uitdagingen?

Kunnen opschalen om zo’n grote markt van 7.000 onderwijsinstellingen te kunnen bereiken.

Wat is de oplossing en welke rol speelt Paddls daarbij?

Bij Educatie hebben we bijna geen klantcontact. Alles gaat via licentie partners. Paddls is een waardevolle verlenging en verbreding van ons Accountteam. Het aantal onderwijsinstellingen dat spreekt met de Onderwijsbalie die Paddls voor ons bemant, kunnen we zelf nooit halen met alleen ons eigen team.

De Onderwijsbalie is een aanspreekpunt voor het onderwijs en biedt ons meer klantcontact, inzicht en ruimte om te laten zien wat Microsoft ze allemaal kan bieden. Paddls is dus een verlengd salesteam.

Zijn alle verwachtingen die je had van Paddls uitgekomen?

We verwachtten een kwalitatieve partner, anders zou Microsoft er niet al tijden mee werken. Een partij die actief meedenkt en onderdelen van het probleem wil oplossen. Die niet alleen uitbelt maar ook tussentijds bijstuurt. Die als bepaalde zaken niet goed lopen, kijkt hoe er meer snelheid behaald kan worden en ideeën aandraagt.

Onze verwachtingen zijn zeker uitgekomen. Ik heb iedere keer gebruik gemaakt van Paddls. Al die keren was het zo dat Paddls voorstelde om zaken bij te stellen, om op te schalen of naar beneden te schalen. Dat is ons altijd prima bevallen.

Waarin onderscheidt Paddls zich?

Wat mij heel erg heeft geholpen is het meedenken in het proces. Daar ben ik erg over te spreken. En Paddls heeft een diversiteit aan mensen zitten die daardoor divers inzetbaar zijn.

Wat is het resultaat van de samenwerking?

 

  • Enorm extra bereik aan klantcontact
  • Concrete leads: leads die direct leiden tot nieuwe devices en tot meer klanten die aan de slag gaan met Office 365, meer klanten die overtuigd zijn van de kracht van Windows10. Deze leads geven we uiteindelijk weer door aan onze partners.
facebook    twitter    linkedin    instagram    youtube