Jouw commerciële carrière in een stroomversnelling

Werken bij Paddls

Vacature alert

 

Geef aan in wat voor soort functie je interesse hebt en we geven je een seintje als we een passende vacature hebben.

DOORGROEIEN

 

Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder. Onze cultuur kenmerkt zich daarom door gezelligheid en collegialiteit. Samen staan we sterk en samen zijn we succesvol. De sfeer bij ons is dan ook informeel. Tijdens de lunch wordt tafelvoetbal gespeeld of gepingpongd en op vrijdag sluiten we de week af met een vrijdagmiddagborrel.

‘Doorgroeimogelijkheden’ is bij ons geen loze kreet, maar dagelijkse praktijk. Wie wil en kan, groeit door. Zo simpel is het! Het niveau en de snelheid hangen af van je ambities, inzet en talent. Intern doorgroeien of bij een grote IT-klant op locatie werken? Samen gaan we ervoor!

VEEL DOORGROEI-MOGELIJKHEDEN

INFORMELE SFEER, HECHT TEAM

WERKEN VOOR GROTE ICT-BEDRIJVEN ZOALS MICROSOFT, SAP

ONZE MEDEWERKERS VERTELLEN

PADDLS ACADEMY

Een gelukkige medewerker is dé succesfactor voor de duurzame groei van onze organisatie. Daarom werken we aan jouw ontwikkeling. Jouw succes is ons succes. Via de Paddls Academy bieden wij onze sales helden inzicht en training in commercieel excelleren.

 

Daarnaast krijg je persoonlijke begeleiding, onder andere via regelmatige feedback op je sales gesprekken. Samen met je leidinggevende stippel je je groeipad uit. Zo ben je verzekerd van een persoonlijke groei die aansluit bij jouw ambities.

OVER PADDLS

Wij zijn Paddls. Een jonge organisatie met ca. 40 gedreven medewerkers, die iedere dag de mouwen opstropen om verwachtingen te overtreffen. Van onszelf en van onze klanten.

 

We zorgen dat de salesteams van onze klanten een vollere agenda krijgen. Dat doen we door (een deel van) het leadproces uit handen te nemen. Bijvoorbeeld door leads te genereren via telefonische acquisitie of door het organiseren van Round Table kennissessies. Zo werven we potentiële nieuwe klanten voor onze opdrachtgevers, de top-50 ICT-bedrijven van Nederland. Meestal gebeurt dit vanuit ons kantoor in Breda, maar soms ook bij onze klanten op locatie.

Viktor de Vries

citaat
Als mensen vragen of je bij Paddls moet solliciteren zou ik zeggen: “Gewoon doen!” Het is heel divers, ik heb hier echt veel geleerd op het gebied van IT en sales. En over het voeren van gesprekken, ook op hoger niveau zoals met directeuren. Hoe je een gesprek leidt. Daar heb ik ook privé profijt van.”

Viktor
Executive Sales

Simi Leuverman

citaat
Bij Paddls heb ik de kans gekregen om mij in de breedte te ontwikkelen en de verschillende facetten af te tasten om te zien waar ik goed in ben en nog belangrijker, waar ik energie van krijg.”

Simi
Operations Coördinator

facebook    twitter    linkedin    instagram    youtube