PADDLS ACADEMY

We zijn trots op onze Paddls Academy, die fungeert als een fantastische stroomversneller voor commercieel talent! De Paddls Academy omvat niet alleen een uitgebreid inwerktraject voor nieuwe medewerkers, maar continue coaching en begeleiding. Learning by doing, daar geloven we heilig in bij Paddls.

Wat kun je verwachten?

Paddls Academy

1 – Onboarding

 

In je eerste week krijg je, voordat je daadwerkelijk aan de slag gaat, een aantal interne trainingen zoals SPIN en BANT.

2 – Ervaring opdoen in de praktijk

 

Na de onboarding ga je aan de slag voor één of meerdere klanten, afhankelijk van de planning. Zo kun je de theorie meteen toepassen in de praktijk.

Inside Sales management
Ontspannen verkoopgesprek beginnen

3 – Individuele coaching

 

Iedere twee weken zit je samen met de Projectmanager of met onze interne sales coach. Samen luisteren jullie een gesprek terug en leer je wat goed ging. Ook krijg je tips om je gesprekken naar een hoger level te tillen.

4 – Qualitysheets 

 

Belangrijk tijdens de 2-wekelijkse coaching zijn de zogenaamde qualitysheets. Op deze formulieren scoor jij zelf jouw prestaties. Een stukje zelfevaluatie dus. Ook je coach zal een gesprek van jou beoordelen via een qualitysheet. Zo wordt snel duidelijk waar eventueel nog additionele coaching nodig is.

5 – Additionele trainingen

 

Naast de trainingen tijdens de onboarding krijg je door het jaar heen nog andere trainingen. Denk aan Social selling, Cold calling en Framing.

6 – Maatwerk Motivatieplan (MMP)

 

In het MMP, dat je jaarlijks invult, geef je je ambities aan. Waar wil je naar doorgroeien? Wat moet je daarvoor nog leren? Wat heb je daarvoor nodig? Misschien wil je wel een externe training volgen om je verder te kunnen ontwikkelen. Dan kun je deze aanvragen. Je leidinggevende bekijkt dan of deze training relevant is voor Paddls en of het past binnen het totale opleidingsbudget dat jaarlijkse wordt gealloceerd voor trainingen.

Paddls Academy

PADDLS ACADEMY


Door middel van training creëren we een werkomgeving waarin medewerkers tevreden en geïnspireerd zijn. Een cultuur waar onze mensen voldoening halen uit hun werk en gevarieerde mogelijkheden krijgen om zich verder te ontwikkelen, dat is de visie achter de Paddls Academy. Onze mensen bepalen de toegevoegde waarde van onze dienstverlening: een gelukkige medewerker is de kritische succesfactor voor de duurzame groei van de organisatie.

 

Geïnspireerd?


Heb jij talent, hecht je waarde aan persoonlijke groei en ben je op zoek naar uitdagende opdrachten en een persoonlijke cultuur? Bekijk dan onze actuele vacatures voor een rol die bij jou past.

facebook    twitter    linkedin    instagram    youtube