Ontdek een nieuwe manier om leads te genereren

Hoe je als Marketeer moeiteloos in contact komt met nieuwe namen, zonder een fysiek event of webinar te organiseren

Digital Round Table

Heb jij ook steeds meer moeite om leads te genereren?

Je bent Marketeer. Verantwoordelijk voor het leveren van kwalitatieve leads aan Sales. Daarom zet je online marketing en events in. Om leads te genereren. Alleen is iedereen steeds lastiger te bereiken. Dus heb je een pittige uitdaging.

Weinig interactie met je doelgroep en weinig concrete leads

Weinig interactie met je doelgroep, dus weinig waardevolle nieuwe contacten. Dit leidt tot weinig concrete leads en een ontevreden salesteam. Herkenbaar?

 • Je hebt meer moeite om concrete leads te genereren voor Sales
 • Je organiseert webinars of online masterclasses, maar je mist de interactie van een fysiek event
 • Je bent veel tijd kwijt met het organiseren van online events, maar ze leveren (te) weinig op

Door je inspanningen trekken je webinars en dergelijke wel voldoende deelnemers. Alleen:

 • Blijven de deelnemers slechts lauwe contacten, zo zonder interactie
 • Merk je dat je doelgroep webinar-moe begint te worden en moeilijker inschrijft
 • Is er nauwelijks opvolging van de nieuwe contacten, want Sales kan onmogelijk alle webinar deelnemers bellen

Je staat hierin niet alleen. Veel Marketeers die we spreken worstelen hiermee. Ze steken veel, heel veel energie in het organiseren van online events. Maar het levert ze weinig op. Dat is jammer.

Het kan ook anders

Er is een manier om in contact te komen met nieuwe namen en waardevolle leads te genereren. Zonder fysieke events.

Dat bereik je met onze Digital Round Table.

Stel je voor

 • Dat jij tijdens een online event wél interactie creëert met je doelgroep
 • Dat jouw Sales collega’s na afloop wél 1-op-1 gesprekken voeren met de deelnemers
 • Dat jij meer lucht krijgt en tijd overhoudt voor andere zaken
 • Dat 99% van de deelnemers open staat voor een vervolgafspraak
 • Dat jij als Marketing scoort met kwalitatieve leads

En dat jij hier géén moeite voor hoeft te doen.

De oplossing

Tijdens een Digital Round Table ga je 1,5 uur de interactie aan met jouw doelgroep. Hierdoor heb je aan het eind van de sessie 8-10 waardevolle nieuwe contacten, waarvan gemiddeld 99% een 1-op-1 gesprek met je wil.

KnowBe4-Jelle Wieringacitaat
Als je langetermijnrelaties wil met je klanten, dan is een Round Table de manier. Met Paddls is het prettig zaken doen. De benadering is echt erg persoonlijk. En de organisatie was doelgericht en faciliterend. Ik ga zeker verder met Digital Round Tables.”
Jelle Wieringa
KnowBe4 Knowbe4

Uniserver-Laura Bakker

citaat
De eerste Round Table leverde zo’n mooi resultaat op, dat we er meteen weer 3 hebben ingekocht. Met alle deelnemers hadden we na afloop een 1-op-1 gesprek. Tot nu toe zitten we met de juiste mensen aan tafel.”

Laura Bakker
Uniserver

Uniserver logo

SAP Concur - Hanneke van Leeuwencitaat
Door een Round Table kun je nieuwe klanten laten zien wat voor kennis je in huis hebt. De professionaliteit en betrokkenheid tijdens het gehele voortraject is een grote USP van Paddls, evenals de vakkundige moderators.”

Hanneke van Leeuwen
SAP ConcurPartner - SAP Concur

Wat mag je verwachten?

 • Interactie met jouw doelgroep
  We zorgen dat er alleen deelnemers aan tafel zitten die voor jou interessant zijn. Zo heb je tijdens én na de sessie direct contact met jouw doelgroep.
 • Ervaren moderator die gaat voor succes
  We zorgen dat jouw Digital Round Table begeleid wordt door een moderator die bij jou past. De moderator zorgt voor een goede sfeer en voor interactie tijdens de sessie. Daardoor draagt de moderator bij aan het succes van jouw sessie.
 • Na afloop 1-op-1 gesprekken met gemiddeld 99% van de deelnemers
  Na afloop van de Digital Round Table vinden in de middag 1-op-1 gesprekken plaats tussen de individuele deelnemers en jouw salesteam. Gemiddeld staat 99% van de deelnemers open voor dit vervolggesprek. Sales krijgt dus zomaar 8-10 waardevolle, opgewarmde leads.
Digital Round Table

Interactieve, online sessie met jouw doelgroep

– beproefd concept –

Wat krijg je nog meer?

 • Ervaren projectmanagement
  In de loop der jaren hebben we honderden fysieke Round Table sessies georganiseerd. Sinds de introductie van de digitale variant in maart 2020, hebben we al ruim 150 Digital Round Tables georganiseerd. Je bent bij ons dus in ervaren handen.
 • Actieve discussie over een relevant onderwerp
  Jij, als kennispartner, bepaalt zelf het onderwerp van de Digital Round Table. Zo weet je zeker dat de deelnemers discussiëren over een relevant onderwerp.
 • Thought leadership
  Tijdens de sessie kun je je organisatie positioneren als expert op een bepaald gebied of thema. Door actief deel te nemen aan de discussie laat je zien wat je in huis hebt. Dat je weet wat er speelt in de markt.

Verder

 • No cure no pay garantie
  Sit back & relax. Wij werven voldoende deelnemers voor jouw Digital Round Table. Lukt ons dat niet? Dan krijg je je investering terug. We horen je denken: “dat is nogal een garantie”. Zeker, dat klopt. Maar we weten hoe succesvol onze sessies zijn.

Misschien zit je nog met vragen

Hieronder beantwoorden we vragen die we regelmatig krijgen. Heb je een vraag die hieronder nog niet staat, aarzel niet en mail  jouw vraag naar: sigrid.franssen@paddls.nl

 • Is de Digital Round Table exclusief voor mij?
  Ja, als je kiest voor een Digital Round Table sessie dan is jouw organisatie de enige kennispartner die tijdens die sessie aan de digitale tafel zit.
 • Hoe weet ik wie een uitnodiging krijgt voor mijn Digital Round Table?
  Tijdens de opstartfase bepalen we samen welke (typen) organisaties we gaan uitnodigen voor de sessie. En welke niet. Zo weet je zeker dat je met de juiste doelgroep aan tafel komt.
 • Welke input verwachten jullie van mij tijdens het traject?
  Tijdens de opstartfase horen we graag over welk onderwerp of thema je een Digital Round Table wilt organiseren. Verder hebben we dan input nodig om de uitnodiging op te stellen en de juiste doelgroepselectie te maken. Hierna gaan we voor je aan de slag en hoef jij niets meer te doen.

citaat

CAM is op de kaart gezet, onder andere door het laten organiseren en opvolgen van Ronde Tafel kennissessies.”

Tom Storm – CAM IT Solutions

CAM - Tom Storm

Meld je nu aan

Kwalitatieve leads genereren is een van je belangrijkste taken als Marketeer. Misschien nu meer dan ooit. Zet daarom in op een Digital Round Table en loop geen potentiële nieuwe klanten mis.

Vanwege de populariteit van de Digital Round Table loopt onze Round Table kalender snel vol. Wacht daarom niet. Neem vandaag nog contact met ons op.

facebook    twitter    linkedin    instagram    youtube