Over Paddls

Onze missie: groei door verbinding en ontwikkeling

Verbinden, ontwikkelen, groeien

Door mensen oprecht en integer met elkaar te verbinden, ontstaan duurzame relaties. Met verbinding ontstaat er ruimte voor ontwikkeling. Voor continu verbeteren. Voor groei. Voor onze klanten, hun medewerkers, hun relaties en voor ons. Commerciële én persoonlijke groei. Groei waar iedereen beter van wordt.

Hoe we dat doen? Gewoon door iedere dag onze mouwen op te stropen om verwachtingen te overtreffen. Door inzet. Door kennis van zaken. En een vleugje lef. Altijd open en eerlijk. Met onze blik vooruit gericht blijven we constant in beweging.

Onze kernwaarden

Inleven

Om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen luisteren we goed naar hun vraagstukken. Vanuit oprechte interesse en de drive om succesvol te zijn voor iedere klant, willen we de vraag volledig begrijpen.
Vervolgens beloven we geen onrealistische, gouden bergen, maar schetsen we een eerlijk beeld van wat een klant van ons kan verwachten. Ook tijdens een project blijven we nauw betrokken bij onze partners.

Verbinden

De basis van alles wat we doen is mensen samenbrengen. De juiste connecties maken. Want alleen vanuit de juiste match kan waardevolle groei ontstaan. Commerciële én persoonlijke groei. Op basis van vertrouwen gaan we voor het maximaal haalbare. Niet alleen voor onze klanten maar ook voor onze medewerkers.

Ontwikkelen

Groei en ontwikkeling zitten in onze kern. We stimuleren zowel klanten als medewerkers om sneller te groeien op marketing- en salesgebied. Om hun commerciële potentieel te benutten en te overstijgen.
‘Doorgroeimogelijkheden’ is geen loze kreet, maar zijn er écht bij ons. Volop. Als een collega een volgende carrièrestap kan maken, binnen of buiten Paddls, zijn we oprecht blij.