SALES MASTER COURSE

Naast de trainingen die je als nieuwe medewerker krijgt, volg je ook het jaarprogramma ‘Sales Master Course’.

SALES MASTER COURSE

Onderdeel van onze Paddls Academy is het jaarprogramma ‘Sales Master Course’. Dit wordt verzorgd door onze strategische partner Academy4Sales. Het programma is op HBO+-niveau en bestaat uit 12 modules van een dag. Iedere maand wordt er een module gegeven en krijg je naast theorie ook praktische training in een kleine groep. Denk daarbij aan onderwerpen als:

  • Onderhandelen
  • Social selling
  • Een winnende offerte maken
  • Neurosales

Ook leer je jezelf beter kennen doordat het programma inzoomt op jouw persoonlijkheid. Bovendien staat één module in het teken van personal branding: hoe onderscheid jij je in de markt?

Naast de 12 groepssessies krijg je ook 1x per maand 1-op-1 training on the job.

Aan het eind van het programma volgt een individueel examen. Daarbij wordt je theoretische kennis getoetst maar wordt vooral gevraagd naar hoe je deze in de praktijk hebt toegepast. Bij een positief resultaat ontvang je een certificaat.

Samenwerking Academy4Sales
Voor de Sales Master Course werken we samen met Academy4Sales. Door de aanvulling met professionele expertise van buiten onze eigen organisatie, halen we structureel nieuwe kennis en inzichten in huis. Deze werken complementair aan de trainingen en begeleiding die we vanuit Paddls geven. Het maakt ons resultaat (groeiende sales professionals) sterker.

 

Academy4sales

Geïnspireerd?
Heb jij talent, hecht je waarde aan persoonlijke groei en ben je op zoek naar uitdagende opdrachten en een persoonlijke cultuur? Bekijk dan onze
Junior Inside Sales vacature of neem contact op met Lot, Manager HR:

facebook    twitter    linkedin    instagram    youtube