KLANTCASE - CCH Tagetik

Diensten: Leadkwalificatie en Lead-Desk

“Een boost van het new business kanaal, door de inzet van een externe, professionele Inside Sales”

Yvonne van Schaik - Tagetik

Paddls luistert naar ons verhaal en komt met een duidelijke visie die zich doorvertaalt naar een heldere aanpak van het gehele proces. Pragmatisch en professioneel.”

Yvonne van Schaik
Marketing Manager Benelux – CCH Tagetik Benelux

Waarom heb je voor Paddls gekozen?

CCH Tagetik Benelux is een jong, opstartend bedrijf dat met uiteenlopende uitdagingen te maken heeft. Zo was het Marketing- en Inside Sales team, onder andere door ziekte, zwaar onderbezet op een moment dat ik juist extra inside sales capaciteit nodig had om een marketingcampagne op te volgen. Om die tijdelijke behoefte in te vullen heb ik drie externe partijen uitgenodigd waaronder Paddls. Eén van mijn medewerkers was namelijk werkzaam geweest bij Paddls en vertelde mij over de heldere aanpak.

Paddls presenteerde inderdaad een duidelijke, transparante werkwijze die perfect aansloot bij mijn vraag; professioneel en to the point. Wat ik toen nog niet voorzien had, was dat ik zo tevreden zou zijn dat we een Paddls medewerker in dienst zouden nemen.

Bellen

Wat zijn je marketing doelstellingen?

  • Thoughtleader worden op het gebied van Corporate Performance Management
  • Optimalisatie van het sales- & marketingproces dat moet leiden tot een toename in nieuwe namen en cross- en upsell opportunities bij bestaande klanten
  • Inrichten van de Inside Sales & Marketingafdeling

Wat zijn je uitdagingen?

Mijn grootste uitdagingen zijn de creatie van 15 IFRS specifieke leads en het in totaal behalen van 220 Sales Qualified Leads.

Wat is de oplossing en welke rol speelt Paddls daarbij?

De oplossing was de inzet van professionele access capacity op inside sales vlak. Getraind om alle marketing gegenereerde leads op te vangen en stagewise door te kwalificeren, alsmede de generatie van leads middels cold calling.

Na een bevredigende intake is Paddls voortvarend aan de slag gegaan. Gaandeweg bleek echter dat ons probleem gedeeltelijk was opgelost, omdat de externe professional zich richtte op één specifiek project. We hadden een bredere inzet nodig van de inside sales kracht en die mogelijkheid bood Paddls ons: na een gezamenlijk goed en uiterst prettig overleg hebben we de externe medewerker bij CCH Tagetik in dienst genomen.

Inmiddels is deze professional multidisciplinair verantwoordelijk voor Inside Sales bij CCH Tagetik Benelux.

Zijn alle verwachtingen die je had van Paddls uitgekomen?

Ik vertrouwde erop dat Paddls ons optimaal zou begeleiden in het realiseren van de twee doelstellingen die we aan het begin van het traject gedefinieerd hebben:

  • Als eerste een professionele en resultaatgerichte blitz en nurturing-actie richting de IFRS doelgroep.
  • En ten tweede de creatie van gekwalificeerde leads waaronder nieuwe namen.

Paddls heeft ons uitstekend begeleid in het gehele proces. We werken nog steeds aan het behalen van alle doelstellingen, maar het nurturing proces verloopt prima. En dat zullen we komende tijd continueren dankzij de voormalige Paddls Inside Sales medewerker die wij in dienst hebben genomen.

Waarin onderscheidt Paddls zich?

Paddls luistert naar ons verhaal en komt met een duidelijke visie die zich doorvertaalt naar een heldere aanpak van het gehele proces. Pragmatisch en professioneel. Bovendien geeft Paddls uitstekende terugkoppeling en zijn de medewerkers klantgericht.

Over de kwaliteit van het werk ben ik eveneens zeer te spreken en niet geheel onbelangrijk: qua prijsstelling is het, wederom, helder.

Wat is het resultaat van de samenwerking?

 

  • Closed-loop lead follow-up
  • Kwalitatieve en kwantitatieve boost van new business kanaal
facebook    twitter    linkedin    instagram    youtube