KLANTCASE - SAP CONCUR

Dienst: Digital Round Table

“Paddls is een trusted advisor en krijgt het juiste niveau aan tafel.”

SAP Concur - Hanneke van Leeuwen

Het is een uitdaging om bij nieuwe klanten aan tafel te komen. Door een Round Table kun je laten zien wat voor kennis je in huis hebt. De professionaliteit en betrokkenheid tijdens het gehele voortraject is een grote USP van Paddls, evenals de vakkundige moderators.”

Hanneke van Leeuwen
Marketing Director – SAP Concur

Waarom heb je voor Paddls gekozen?

Vorig jaar ben ik door Paddls uitgenodigd om aan te schuiven bij een Round Table voor Marketing professionals in de IT-branche. Zo wist ik dat Paddls ook deze dienstverlening aanbiedt; het organiseren van Round Tables voor de C-level doelgroep. Dit is voor ons interessant omdat het heel lastig is om deze doelgroep aan tafel te krijgen.

Paddls gaf genoeg voorbeelden die aangaven dat ze de juiste kennis en vaardigheden in huis hebben en dat ze hiervoor het juist bureau zijn. Dat gaf mij vertrouwen. Het uitbesteden zorgt ook voor een stukje efficiency en tijdsbesparing. Paddls zorgt voor het benaderen van de deelnemers, het organiseren van de Round Table en de Round Table zelf.

Een enorme pré zijn de moderators. Ik heb een moderator meegemaakt tijdens de Round Table waar ik zelf aan deelgenomen heb, maar ook de moderator die tijdens onze eigen Digital Round Table aan tafel zat. Ik vind de moderators keien, echte vakmensen! Ze kunnen snel schakelen en goed anticiperen op wat er gebeurt aan tafel. De moderator die bij ons aan tafel zat sprak voortreffelijk Engels. Moderators vind ik wel key in het hele verhaal. Zo blijft het namelijk objectief.

Digitale Round Table SAP Concur
Digitale Round Table SAP Concur

Wat zijn je marketing doelstellingen?

Mijn voornaamste doelstelling is nieuwe labels aan boord krijgen. Dus pijplijn genereren voor nieuwe klanten. Hiervoor worden vele marketing disciplines c.q. assets ingezet zoals Inbound Marketing, organic traffic, social media traffic, Public Relations en events.

Wat zijn je uitdagingen?

Het is een uitdaging om op te vallen, het verschil te maken, zodat we klanten voor ons winnen en tijd aan tafel krijgen. Het zijn onze Telemarketeers die bellen, onze marketing activiteiten waardoor we opvallen, worden gelezen en worden gehoord. En uiteindelijk moet Sales aan tafel komen.

Wat is de oplossing en welke rol speelt Paddls daarbij?

De oplossing is een goede balans tussen off- en online. We creëren vraag, voornamelijk digitaal. Maar ik vind nog steeds dat je degene moet kunnen zien, in de ogen moet kunnen kijken. De menselijke factor is enorm belangrijk. Die kun je nooit uitvlakken.

Paddls heeft mij daarbij kunnen helpen door met name in het offline domein een rol van betekenis te spelen, dus zorgen dat we aan tafel komen. Dat is heel mooi aan het concept Ronde Tafel: dat je een x-aantal klanten tegelijk triggert. Niet sec over het product, maar over een alles omvattend thema of een actualiteit die de doelgroep interesseert en bijeenbrengt. De kunst is ook om naar onderwerpen te zoeken die wegblijven van het product sellen en om juist breder met de klant in contact te zijn waardoor je een trusted partner wordt. Dat is ook heel belangrijk voor de relatie op lange termijn.

Door een Round Table ziet de klant wat voor kennis je in huis hebt. Dit biedt de basis voor een verder gesprek. Het is een asset. Je hebt al persoonlijk contact dus het is makkelijker opvolgen. Het is aan ons om vanuit onze organisatie de juiste mensen aan tafel te zetten, die interessant zijn voor de klant. Om op dat niveau te laten zien wat je in huis hebt.

Zijn alle verwachtingen die je had van Paddls uitgekomen?

Ja, zeker. Vooral de begeleiding heeft mijn verwachtingen overtroffen. Omdat er vanwege het coronavirus geen fysieke Round Table kon plaatsvinden, werd onze sessie door Paddls voortvarend omgezet in een Digital Round Table. Daardoor kon onze Round Table toch gewoon doorgaan. Ik zou een Digital Round Table met Paddls zeker weer overwegen. Een sessie in person heeft wel de voorkeur, maar we moeten mee in de ontwikkelingen. Nu er tijdelijk geen fysieke events georganiseerd mogen worden, is een Digital Round Table een prima alternatief.

Waarin onderscheidt Paddls zich?

Ik had nog niet eerder een Round Table uitbesteed. Maar de professionaliteit en betrokkenheid tijdens het gehele voortraject heb ik als een grote USP van Paddls ervaren, evenals de vakkundige moderators.

Wat is het resultaat van de samenwerking?

 

Ik vind met name dat Paddls een trusted advisor is en het juiste niveau aan tafel krijgt. De samenwerking met de Producers van Paddls was zeer professioneel. Er werd goed afgestemd. Die samenwerking is cruciaal en die was ook heel goed. Twee prettige mensen om mee samen te werken, heel betrokken.”

facebook    twitter    linkedin    instagram    youtube