KLANTCASE - CAM IT SOLUTIONS

Diensten: Leadkwalificatie, Round Tables en Round Table SmartView

“CAM is op de kaart gezet, onder andere door het laten organiseren en opvolgen van Ronde Tafel kennissessies.”

CAM - Tom Storm

We werken al 13 jaar samen met Paddls. Dit heeft mede geholpen om CAM op de kaart te zetten en naamsbekendheid te creëren. Het persoonlijke gevoel dat ik ervaar bij Paddls is voor mij hun onderscheidende factor.”

Tom Storm
Go-To-Market Manager – Cam IT Solutions B.V.

Waarom heb je voor Paddls gekozen?

We werken al 13 jaar samen, dus dat weet ik eerlijk gezegd niet meer precies. Volgens mij ben ik door Paddls gebeld. Er waren destijds heel weinig partijen die Ronde Tafels organiseerden zoals Paddls dat deed. Het concept dat Paddls neerzette paste bij mij in het plaatje.

Het eerste jaar was het uitproberen, maar het tweede jaar hadden we Ronde Tafels met 20 man. In de opkomst van Ronde Tafels waren we daarin samen met Paddls heel succesvol.

CAM en Paddls Round Table

Wat zijn je marketing doelstellingen?

Een bijdragen leveren aan de strategische doelstellingen:

  • Ontzorgen van de zorg in NL met een ICT-platform dat overal toegang geeft tot je gegevens
  • Zorgmarkt goed in kaart hebben
  • Afspraken hebben met potentieel interessante bedrijven

Wat zijn je uitdagingen?

Met marketing een handjevol echt perfecte leads genereren per jaar.

Wat is de oplossing en welke rol speelt Paddls daarbij?

Ik had destijds al een cold canvasser in dienst, dus in eerste instantie zijn we alleen Ronde Tafels via Paddls gaan doen. Onze focus is het verspreiden van kennis en kunde in de markt en Ronde Tafels sluiten daar goed bij aan. Daarom nemen we al jaren Ronde Tafels af. Dit heeft mede geholpen om CAM op de kaart te zetten en naamsbekendheid te creëren. Zo zijn we bekend geworden als kennispartij.

Verder heeft Paddls ons ook geholpen met het maken en coördineren van afspraken met de zorg. Enerzijds door de Ronde Tafels, anderzijds door cold canvassing. Dat laatste doen we nu niet meer apart. Maar deelnemers aan de Ronde Tafels worden nog steeds nagebeld door Paddls.

Zijn alle verwachtingen die je had van Paddls uitgekomen?

In de begindagen moesten we de zorgmarkt vertellen wie CAM was. Ook moesten we nog uitleggen wat een Ronde Tafel was. Een Ronde Tafel sessie was toen lastiger te organiseren dan nu. De verwachting was dat Paddls ons dit uit handen kon nemen en ons kon ontzorgen.

We zijn al 13 jaar klant, dat zegt al genoeg. Maar alles gaat met ups en downs. Soms zijn zaken een succes en soms niet. Soms probeer je wat en lukt het niet. Zo hadden we ooit eens een Ronde Tafel georganiseerd in een vakantieweek waarin bijna niemand kon. Daar leer je van met elkaar. We moeten het samen een succes maken.

Waarin onderscheidt Paddls zich?

Ik houd van eerlijkheid en duidelijkheid en dat is iets wat ik in Paddls vind. De eerlijkheid, duidelijkheid en het persoonlijke gevoel dat ik ervaar is voor mij de onderscheidende factor.

Wat is het resultaat van de samenwerking?

 

Paddls heeft 13 jaar meegeholpen om CAM te brengen tot waar we nu staan. Van kleine lokale speler tot landelijke speler op het gebied van cure en care met klanten tot 12.000 werknemers en 500+ applicaties. Dat is best een prestatie.”

facebook    twitter    linkedin    instagram    youtube