Unlock omzet met
Creative Lead Generation

In de dynamische bedrijfswereld is er één cruciaal element nooit veranderd: de behoefte aan betrouwbare klanten die geloven in jouw producten en diensten. De reis naar het aantrekken van klanten heeft zich geëvolueerd, waarbij zij nu de hoofdrol spelen in de sales funnel.

Bij Paddls weten we dat elk bedrijf die salesfunnel kan verbeteren en daarmee meer omzet en winst maken. Identificatie, analyse, implementatie en optimalisatie van dit potentieel vragen om specialistische vaardigheden. Vooral omdat we in een tijd leven waarin generalisten vaak de verantwoordelijkheid dragen.

 

Samen sterk Creative Lead Generation

Om de perfecte mix voor Creative Lead Generation te creëren bieden wij een collectief van experts aan. Een collectief van zelfstandige bedrijven en specialisten op het gebied van data, MVP (het fundament van jouw online communicatie via website en socials), marketingstrategie, creatieve concepten, productie, design, MarCom, activatie (leadgeneratie, MQL en SQL), marketing- en LinkedIn-automatisering, leadkwalificatie en -opvolging.

Wie zijn wij?

Het collectief bestaat uit 4 gerenommeerde bedrijven: DIGIWEDO, BlinktUIT, Paddls en NOSUCH. Op onze websites en onze posts op de socials lees je meer over wie we zijn en wat we doen.

Hoe werkt Creative Lead Generation?

Onze aanpak begint met een korte analyse om te bepalen welk specialisme prioriteit heeft. De geselecteerde partner neemt vervolgens contact op voor een kennismaking en intake. Een diepgaand gesprek op locatie volgt, waarna een concreet voorstel met plan van aanpak en deliverables wordt gepresenteerd. En als het nodig is, doen we een beroep op de expertise van de betrokken partners.

Waarom Creative Lead Generation?

  • Elk bedrijf of merk kent z’n uitdagingen in de customer journey en salesfunnel.
  • Geen enkel bureau heeft alle benodigde specialismen onder één dak en moeten dus concessies doen aan kwaliteit, beschikbaarheid en kosten.
  • We koesteren het zelfstandig ondernemerschap van onze partners en dat draagt direct bij aan de klantgerichtheid en de kwaliteit van onze dienstverlening.
  • Onze partners hebben een bewezen trackrecord en zetten zich maximaal in voor klanttevredenheid.
  • We zijn flexibel en werken ook samen met je bestaande leveranciers of kunnen heel snel schakelen binnen onze eigen groep.

Weten wat CLG voor jou kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
facebook    twitter    linkedin    instagram    youtube