Heliview Professional Marketing Services gaat verder als Paddls

1 februari 2022 | leestijd: 1,5 minuut

Heliview Professional Marketing Services heeft een nieuwe naam en een nieuwe look; een mooie ontwikkeling waar we erg blij mee zijn. Heliview PMS gaat voortaan verder als Paddls. Het nieuwe logo en de huisstijl weerspiegelen wie we zijn en wat we doen: zorgen voor groei, door verbinding en ontwikkeling.

Nieuwe naam

Sinds de oprichting van Heliview PMS in 2009 hebben we geopereerd onder de vlag van de Heliview Holding. Dat heeft ons de kans gegeven te leren, te groeien en te ontwikkelen tot de krachtige organisatie die we zijn. Het heeft ons gebracht tot waar we nu staan: in de voorhoede op het gebied van B2B leadgeneratie.

Met de solide basis die we zo de afgelopen jaren hebben opgebouwd is het nu tijd om verder op eigen benen te gaan staan. Daarom hebben we afscheid genomen van de naam Heliview Professional Marketing Services. We slaan onze vleugels uit om autonoom nog verder te kunnen vliegen. Om zo meer duidelijkheid te creëren in de markt en nog meer kansen voor zowel onze klanten en medewerkers, als voor onze organisatie als geheel.

Paddls

Heliview PMS wijzigt in Paddls; een naam die ons past als een jas. Een peddel is immers een instrument dat helpt om je bestemming, je doel te bereiken. Met Paddls beweeg je je sneller vooruit. En dat is precies waar we al jaren voor staan en waar we ons hard voor blijven maken: groei. Groei door verbinding en ontwikkeling. Groei voor onze klanten, hun medewerkers, hun relaties en voor ons. Commerciële én persoonlijke groei. Groei waar iedereen beter van wordt.

Totale rebranding

We zijn en blijven de organisatie die iedere dag de mouwen opstroopt om het beste resultaat voor onze klanten te behalen. Maar hoewel ons DNA niet is veranderd, paste onze oude huisstijl niet bij onze nieuwe naam. Daarom hebben we gekozen voor een totale rebranding.

Onze nieuwe visuele identiteit sluit naadloos aan bij onze nieuwe naam en bij ons DNA. Paddls staat o.a. voor groei, versnelling, dingen in beweging brengen en impact maken. Die beweging en flow zijn terug te zien in de nieuwe huisstijl. Ook in het logo zit groei, doordat de letters steeds groter worden.

We hebben veel zin in onze toekomst als Paddls!

Auteur: Laura Straver
Marketing & Communicatie
Professional
Laura houdt zich graag bezig met tekst en beeld. Ze zorgt voor een professioneel (online) visitekaartje van Paddls.