Sabina vertelt over haar stage bij Paddls

11 juni 2020 | leestijd: 1 minuut

Mijn stage-ervaring bij Paddls

Ik heb een periode van 8 weken stage gelopen bij Paddls. Vanaf de eerste dag heb ik het gevoel gehad dat ik onderdeel was van het team. Helaas heb ik door de coronamaatregelen niet iedereen kunnen ontmoeten of een dag op een vol kantoor kunnen meemaken. Wel is er altijd een gezellige werksfeer aanwezig en heb je leuk collega’s om je heen die je altijd willen helpen.

Mijn leerdoelen

Op de eerste dag hebben mijn mede-stagiaires en ik onze leerdoelen laten weten. In mijn opleiding hiervoor heb ik al marketing gehad. Hier wist ik dan ook meer van dan van sales. Ik heb gelijk laten weten aan mijn stagebegeleider dat ik mijn sales vaardigheden wilde verbeteren. Dat is gelukt.

Door de stage heen is er altijd tijd gemaakt voor vragen en feedbackgesprekken. Hierdoor voelde ik me comfortabeler in m’n gesprekken aan de telefoon en ging ik met veel plezier naar mijn stage. Je krijgt bij Paddls nooit het gevoel dat je iemand stoort, ze helpen je graag om verder te groeien en je vaardigheden te verbeteren.

Mijn stagedag

Je kunt zelf kiezen hoe laat je wilt beginnen tussen 8.00 en 9.00 uur. Je werkt 8 uur op een dag, maar die vliegen de meeste dagen ook voorbij door de gezellige collega’s op het kantoor. Ook krijg je je eigen taken waar je zelf verantwoordelijk voor bent.

Ik werkte zelf aan een opdracht over het Kennisnetwerk ICT-Marketeers en het jaarlijkse benchmarkonderzoek dat Paddls uitvoert. Voor deze opdracht heb ik Marketeers in de ICT-branche gebeld en geprobeerd om nieuwe leden te werven voor het Kennisnetwerk. Daarna nam ik een enquête af onder de nieuwe leden voor het benchmarkrapport. Daarnaast kon ik altijd om extra marketingtaken vragen voor de afwisseling.

Als ik terugkijk naar mijn stageperiode bij Paddls dan heb ik een leerzame ervaring gehad en raad ik een stage bij Paddls zeker aan!

 

Ook stage lopen?
Wil je ook stage lopen bij ons en werken in een gezellig team? Bekijk dan snel onze stagevacatures! We zijn vaak op zoek naar nieuwe stagiaires.