10 vragen aan Taeke over zijn stage bij het Round Table team

14 juni 2021 | leestijd: 2 minuten

Zou je jezelf kort willen voorstellen?

Mijn naam is Taeke Nijziel, 19 jaar en ik kom uit Eindhoven. Door mijn opleiding woon ik nu in Breda. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te hockeyen en met mijn vrienden een biertje op het terras te drinken.

Wat voor opleiding doe je?

Ik doe de opleiding ‘Ondernemerschap en Retailmanagement’ op het Avans in Breda. Bij deze opleiding leer je kort gezegd: ondernemen. Daar heb ik dan ook mijn eigen bedrijf ‘Flessie’ opgestart. Met Flessie willen wij statiegeld digitaliseren in een app.

Hoelang heb je stage gelopen bij Paddls?

In totaal 30 dagen van 8 uur.

Hoe ben je bij Paddls terechtgekomen?

Ik wist niet goed waar ik stage wilde lopen, alleen dat ik een sales/marketing stage zocht. Na lang zoeken op internet attendeerde mijn coach me op Paddls, die mee hadden gedaan aan een Career event op Avans. Dus toen ben ik meteen gaan solliciteren, omdat het precies paste bij wat ik zocht.

Welke functie had je binnen Paddls en wat hield dat precies in?

Ik was Executive Marketeer. Dat hield in mijn geval in dat ik deelnemers ging werven voor verschillende Round Tables en Digital Round Tables, met IT-gerelateerde onderwerpen.

Zag je ergens tegenop voordat je hier kwam werken?

Nee ik zag nergens tegenop. Ik heb bij een callcenter gewerkt, dus ik wist hoe het bellen werkt.

Op welke prestatie ben je het meest trots?

Dat ik meer dan 10 deelnemers heb weten te werven in mijn stage van 8 weken. Daarnaast mag natuurlijk niet ontbreken dat ik de meeste mensen heb laten ‘kruipen’ tijdens het pingpongen in de pauzes.

Voldoet Paddls aan de verwachtingen die je had voordat je begon?

Het vele bellen had ik zeker verwacht, maar ik had niet verwacht dat we door de hoeveelheid Round Tables weinig data zouden hebben om door te kunnen bellen. Dus dat we onder andere op LinkedIn mochten zoeken naar nieuwe prospects.

Wat vond je het leukste aan je werk bij Paddls?

Dat is heel simpel: mensen inschrijven.

Wat zou je willen zeggen tegen de mensen die overwegen om hier te solliciteren voor een stage?

Doen! Het is een heel leuk team waar je in komt te werken, waardoor de dagen snel gaan. Ik ben alleen wel van mening dat je iets moet willen leren en energiek moet zijn. Dan wordt het ontzettend leuk hier. Je moet hier niet naartoe gaan met de houding ‘ik kom alleen mijn stage lopen’.

 

Ook stage lopen?
Wil je ook stage lopen bij ons en werken in een gezellig team? Bekijk dan snel onze stagevacatures! We zijn vaak op zoek naar nieuwe stagiaires.