Als je loslaat heb je weer twee handen vrij

26 april 2017

Eerder schreven we al over een groeibedrijf, waarin we zien dat het succes en de groei van onze organisatie voor het grootste deel wordt bepaald door onze medewerkers. Het groeipad dat wij onze mensen bieden werd voorheen voornamelijk intern ingevuld. Tegenwoordig proberen we de focus te verbreden en te kijken naar wat voor de specifieke persoon een ideale situatie zou zijn. Het kan zijn dat we dan moeten concluderen dat deze mensen meer potentieel hebben door te groeien buiten onze organisatie.

Omarmen van het verloop

In plaats van deze ontwikkeling – het verloop – tegen te werken, omarmen we de situatie juist. Het krampachtig vast willen houden van onze mensen is niet meer van deze tijd. Daarnaast hebben wij als groeiorganisatie helemaal niet de mogelijkheid om iedereen alle facetten en emolumenten te bieden die zij verdienen. Wij gunnen onze medewerkers dat zij met plezier naar het werk komen en iets moeten kunnen bijleren. Dit kan bij ons, maar kan ook bij onze partners. En dan nemen we wel eens afscheid van één van onze toppers…

Afscheid nemen bestaat niet

Onlangs heeft een van onze collega’s de stap gemaakt door te groeien naar een partner. Na een aantal maanden in een transitiefase, waarbij de terugval op ons nog mogelijk was maar de volledige werkzaamheden en coaching bij onze partner lagen, heeft deze partner de keuze gemaakt om onze collega over te nemen, in eigen dienst. Wij zijn enorm trots, met name op onze collega en haar persoonlijke groei, maar ook op dit succesverhaal en alle betrokken personen daaromheen.

Dat deze stap mogelijk gemaakt is in het voordeel van zowel onze relatie als onze medewerker. Wij moeten dan helaas wel afscheid nemen van een van onze toppers, toch kijken we met veel enthousiasme en waardering naar de toekomst en mogelijkheden die deze stap teweeg brengt!

De sleutel tot succes

Danielle, wij willen je graag bedanken voor je inzet tijdens een periode van ruim 4 succesvolle jaren werken binnen Paddls. Als Executive Marketeer heb je meerdere klanten succesvol bediend waaronder in het prille begin al COIN en daar heb je destijds een heel goede indruk achtergelaten.

Daarna ben je vanuit je Marketeers-rol doorgegroeid naar aanvankelijk Delivery Executive en heb je later als onze eerste HR Executive de werving van personeel op poten gezet.

Sinds eind vorig jaar ontstond er voor jou een nieuwe uitdaging. COIN was op zoek naar een Accountmanager (Senior Sales, om het vaste team van 15 medewerkers uit te breiden) die in korte tijd up-and-running kon zijn en die past binnen de bedrijfsfilosofie. Zij hebben ons benaderd en we hebben jou voorgesteld als perfecte kandidaat. Na een intensieve samenwerkingsperiode bij COIN intern, kunnen we wel zeggen dat dit project succesvol is verlopen!

Veel succes en geluk in de toekomst!