Beginnen als Executive Marketeer en eindigen als Delivery Manager!?

3 oktober 2017

Drie jaar geleden kwam Simi ons team versterken. Zoals iedereen begon hij bij de wortels van ons bedrijf (als Executive Marketeer) en is hij inmiddels doorgegroeid naar Senior Delivery Executive. Hoe hij dit heeft ervaren? Lees hieronder meer!

Vóór Paddls

Voor ik bij Paddls aan de slag ging, heb ik International Tourism Management & Consultancy gestudeerd aan de NHTV. Na het succesvol voltooien van deze studie ben ik aan de slag gegaan als klantadviseur voor VGZ. Mijn eerste bel-ervaring! Hierna ben ik met een oom van mij een onderneming gestart in het exporteren van de Nederlandse lekkernij stroopwafels naar het buitenland. Een leuke baan, maar helaas niet lucratief genoeg om van te leven. Ik heb mij toen ingeschreven bij een uitzendbureau en ze brachten mij in contact met Paddls.

Toen ik begon bij Paddls kwam de realisatie binnen dat dit mijn eerste echte serieuze baan zou worden. De vacature die ik doorgestuurd kreeg vanuit mijn studentenuitzendbureau zorgde ervoor dat ik best wel onder de indruk was. Contacten leggen voor Business-2-Business klanten zoals Microsoft? Dat klonk als een geweldige startersfunctie. Het aspect koude acquisitie was niet echt mijn ding, maar toen ik bij Deelnemerswerving terecht kwam en mensen kon uitnodigen voor events zat ik op mijn plek.

Wat mij tijdens mijn sollicitatiegesprek was verteld over de inhoud van de functie, en natuurlijk wat er al in de vacature stond, kwam overeen met wat ik daadwerkelijk ging doen. Het enige wat mij niet was verteld, was hoe de sfeer bij Paddls was. Ik moest wennen aan de grote vrijheid die ik kreeg! Bij VGZ moest ik het aangeven als ik even naar de wc ging. Duurde dat langer dan 3 minuten? Dan stond er iemand aan mijn bureau. Bij Paddls is de sfeer heel informeel en veel volwassener. Je kunt met een gerust hart even naar het toilet.

Beginnen bij de wortels

Zoals de meeste mensen bij Paddls ben ik begonnen als Executive Marketeer. Na negen maanden op deze functie kreeg ik mijn eerste promotie: Sales Marketeer. In de tussentijd was ik van Deelnemerswerving naar Lead Kwalificatie gegaan. In deze negen maanden hadden we namelijk gezamenlijk ontdekt dat ik eigenlijk wel goed was in het maken van kwalitatieve afspraken. De promotie naar Sales Marketeer kwam tot stand omdat ik bleek te voldoen aan de belangrijke eigenschappen voor deze functie: Ik kon zelfstandig mijn projecten uitvoeren en wist mijzelf te herpakken wanneer het even iets minder ging.

Tien maanden later had ik mijn volgende promotie te pakken. Er was een parttime vacature vrijgekomen als Delivery Executive op de afdeling Deelnemerswerving. Hierdoor was ik parttime Delivery Executive Deelnemerswerving en parttime Sales Marketeer Lead Kwalificatie. Zoals je kan zien denkt Paddls mee aan jou en jouw kansen en mogelijkheden. Drie maanden later kwam er een fulltime Delivery positie vrij en pakte ik deze kans op.

Vanaf begin 2017 ben ik naast de werkzaamheden als Delivery Executive mij ook gaan focussen op de planning voor de gehele organisatie. Ondanks dat dit een geweldig leuke ervaring was, lokte er na een half jaar de volgende mogelijkheid weer. Op dit moment ben ik dan ook werkzaam als Senior Delivery Executive. Hierin functioneer ik als rechterhand van de Delivery Manager en ondersteun hem om de visie & strategie te vertalen naar de operatie.

Hoe verder?

In mijn drie jaar bij Paddls ben ik al meerdere keren van functie veranderd. Ik heb de kansen gekregen om mij in de breedte te ontwikkelen en de verschillende facetten af te tasten om te zien waar ik goed in ben en nog belangrijker, waar ik energie van krijg. In de toekomst zie ik mijzelf een gehele afdeling leiden. Dit kan als een interne, maar ook als een externe functie zijn.
Ik ben van mening dat Paddls een expertise in huis heeft die voor ons als ‘normaal’ wordt gezien, maar waar veel andere organisaties van kunnen leren. De eerste beginselen hiervan doen we al bijvoorbeeld bij Citrix waarin we een teamlead detacheren.

Wil jij dit ook? Kijk op vacatures om te zien welk profiel het best bij jouw kwaliteiten aansluit en we horen graag van je waarom jij de aangewezen persoon bent.