Colin vertelt over zijn terugkeer naar Paddls

21 mei 2021 | leestijd: 2 minuten

Collega Colin neemt je mee in zijn verhaal over zijn terugkeer naar Paddls. Na hier al eerder werkzaam geweest te zijn, heeft hij ervoor gekozen om weer terug aan de slag te gaan. Wij stelden hem 10 vragen over zijn terugkeer naar Paddls.

Zou je jezelf kort willen voorstellen?

Mijn naam is Colin van Exel, ik ben 24 jaar en ik woon in Geertruidenberg. Ik ben al eerder werkzaam geweest bij Paddls en nu ben ik weer terug in het gezellige team!

Hoe ben je bij Paddls terechtgekomen?

In september 2017 ben ik via een uitzendbureau bij Paddls terechtgekomen. Nu in mei 2021, heb ik zelf contact opgenomen met Richard, de Business Unit Manager van Leadkwalificatie en Lead-Desk om te vragen naar de mogelijkheden binnen Paddls. Omdat er momenteel veel projecten in de pipeline zitten, kwam extra hulp zeker van pas. Hierdoor kon ik weer terecht bij Paddls.

Hoe lang heb je hiervoor bij Paddls gewerkt?

Als 18-jarige ben ik in 2017 begonnen als Executive Marketeer bij Paddls. In januari 2020 maakte ik de stap naar de functie Sales Marketeer. Ik ben hier in totaal 3 jaar werkzaam geweest.

Wat heb je in de tussentijd gedaan?

In augustus 2020 heb ik de keuze gemaakt om bij een andere organisatie ervaring op te doen. Daar ben ik werkzaam geweest als Junior Sales Representative. Mijn hoofdtaak daar was om kansen die in de markt lagen bij nieuwe bedrijven, met beide handen aan te pakken om zo het marktaandeel van de organisatie te vergroten. Het binnenhalen van nieuwe klanten verliep voornamelijk via cold calling, dus door contact op te nemen met nieuwe klanten via koude acquisitie.

Waarom ben je teruggekomen naar Paddls?

Ik heb in het verleden met heel veel plezier bij Paddls gewerkt. Ik ben ook zeker niet met tegenzin weggegaan. De collega’s zijn heel vriendelijk, de projecten zijn uitdagend en iedereen staat altijd voor je klaar. Dat spreekt mij voornamelijk aan en daarom heb ik gekozen om terug te gaan naar Paddls.

Welke functie heb je momenteel bij Paddls?

Ik ga nu aan de slag als Sales Marketeer. Dit is ook de functie die ik destijds had. Het is daarom erg fijn dat ik weer vanaf daar verder aan de slag mag gaan en niet hoef te beginnen als Executive Marketeer.

Wat zijn daarbij je werkzaamheden?

Momenteel ben ik voor verschillende projecten aan het bellen zoals Microsoft. Als de projecten allemaal goed verlopen, gaan we stapsgewijs per project kijken naar de mogelijkheden. Dit doe ik voor een volledige 40 uur in de week.

Hoe is je groeipad binnen Paddls tot nu toe verlopen?

Ik ben 4 jaar geleden begonnen als Executive Marketeer. Destijds ben ik doorgegroeid naar de functie Sales Marketeer. Na een tijdje er tussenuit te zijn geweest, ben ik nu weer aan de slag gegaan als Sales Marketeer. Mijn doel voor nu is om door te groeien naar Executive Sales. Daar ben ik nu iedere dag mee bezig om dat doel te kunnen behalen en na verloop van tijd zal dat vast wel goedkomen.

Wat vind je het leukste om te doen tijdens je werkdag?

Het leukste aan mijn werkdag is dat ik verschillende mensen spreek aan de telefoon. Ik voer daarom heel de dag door diverse gesprekken. Iedereen heeft er een andere kijk op en daar kan ik dan weer op inspelen als Marketeer. Mijn taak is om daar de behoefte uit te halen en de mensen te helpen.

Wat zou je willen zeggen tegen mensen die overwegen om bij Paddls te komen werken?

Ik ben hier op mijn 18e binnengekomen. Dan zie je eerst op tegen het vele bellen, maar je leert er echt heel veel van. Dat onderschatten mensen ook. Dus ik zou zeggen: probeer het eerst, ga de uitdaging aan en blijf doorgaan!

 

Wil jij ook snel(ler) carrière maken?
Wil je ook doorgroeien in de sales en werken in een gezellig team? Bekijk dan snel onze vacatures! We zijn altijd op zoek naar nieuwe sales helden.