De drie leukste dingen aan stage lopen bij Paddls

12 juni 2019 | leestijd: 1 minuut

Merle vertelt wat zij het leukste vindt aan stage lopen bij Paddls

Onderdeel van het bedrijf

Bij Paddls word je echt opgenomen in het bedrijf. Je bent niet zomaar de stagiaire, maar je wordt echt onderdeel van het team. Ze behandelen je alsof je een gewone werknemer/collega bent en niet ‘maar’ de stagiaire. Ik vind dat zelf heel erg fijn, want je kan gewoon jezelf zijn en wordt overal in betrokken, zoals personeelsuitjes, een pingpongtoernooi of een WK-poule.

De werksfeer

De sfeer die bij Paddls hangt is prettig om in te werken. Als je vragen hebt kan je bij iedereen terecht. De lijntjes onderling zijn, naar iedereen toe, kort. Ook als je stagebegeleider er even niet is, is er altijd wel iemand anders die je kan en wilt helpen. Er heerst een professionele werksfeer, maar er is ook altijd tijd voor een lolletje, potje tafelvoetbal of een pingpongwedstrijd voor de afwisseling. Dit maakt dat je met een goed gevoel naar je stage gaat. Ook omdat je zelf kan beslissen hoe laat je wilt beginnen, tussen 08:00 – 09:00 uur, maakt dat je zelf kan kiezen of je op tijd naar huis wilt of net iets langer wilt slapen. De combinatie van de medewerkers, werkzaamheden en werksfeer maakt het een leuke stageplaats.

Eigen verantwoordelijkheden

Zoals eerder al gezegd word je echt onderdeel van het bedrijf. Dit betekent ook dat je qua verantwoordelijkheden gewoon je eigen taken krijgt. Als Marketing & Communicatie stagiaire krijg ik mijn eigen taken en verantwoordelijkheden. Als er bijvoorbeeld een interview gedaan moest worden mocht ik daarvoor de vragen bedenken, het uitvoeren en uitwerken. Ik was dan verantwoordelijk voor het hele proces en als het uitgewerkt was kreeg ik feedback van mijn stagebegeleider. Je krijgt eigenlijk gewoon het vertrouwen van je stagebegeleider om taken zelfstandig uit te kunnen voeren. Dat vind ik persoonlijk erg fijn, maar ook super tof! Dus voor een leuke, leerzame stage waarbij je verantwoordelijkheden krijgt kan je zeker bij Paddls terecht.

 

Ook stage lopen?
Wil je ook stage lopen bij ons en werken in een gezellig team? Bekijk dan snel onze stagevacatures! We zijn vaak op zoek naar nieuwe stagiaires.