Voor de tweede keer aan de slag bij Paddls

6 juni 2019 | leestijd: 3 minuten

12 vragen aan Luc Möller

Hoe lang werk je al bij Paddls?

Ik werk nu een jaar en drie maanden bij Paddls, maar ben er wel een tijdje tussenuit geweest. In 2018 heb ik ongeveer drie maanden bij een ander bedrijf gewerkt, dus ik zit nu bijna een vol jaar bij Paddls.

Wat heb je hiervoor gedaan?

Voor ik bij Paddls ben komen werken heb ik recreatiemanagement gestudeerd op de Rooipannen in Breda. Tijdens deze opleiding heb ik stage gelopen op de golfbaan als Stagiaire Sales.

Waarom ben je overgestapt naar Paddls?

Ik heb tijdens mijn stage bij Prise d’eau Golf als Sales Stagiair ‘de wereld van Sales’ mogen proeven. Hier merkte ik dat het groeipad en de mogelijkheden in deze wereld erg breed zijn. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf dat ook starters een mogelijkheid biedt. Ik kwam via een uitzendbureau terecht bij Paddls. Ze omschreven Paddls ook echt als een bedrijf dat staat voor groei en waar ze starters ook zeker een mogelijkheid bieden.

Daarnaast sprak de ICT-wereld me ook vooral aan, omdat dat iets is wat steeds populairder wordt. Hierin zal ook altijd werk te vinden zijn.

Waarom ben je teruggekomen bij Paddls?

Ik ben teruggekomen bij Paddls, omdat ik het bij het andere bedrijf niet zo naar mijn zin had. Ik heb er toen voor gekozen terug te gaan naar Paddls Waarom ik terug ben gegaan? Omdat ik hier weer aan het werk kon op een andere functie. Maar ook omdat de werksfeer en de doorgroeimogelijkheden bij Paddls mij goed bevallen.

Welke functie heb je bij Paddls?

Momenteel is mijn functie Sales Marketeer. Echter zal ik vanaf 11 juni drie dagen in de week gedetacheerd bij ITON zitten als Executive Sales.

Wat houdt dat precies in?

Als Sales Marketeer ben je voornamelijk de dagen aan het vullen met projecten als Telemarketeer. De volgende stap is Executive Sales waar ik 11 juni mee van start ga. Hier zal ik niet meer de hele dag aan de telefoon zitten, maar mezelf ook bezig houden met het opstarten van salestrajecten etc. in samenwerking met de 5 Accountmanagers.

Wat vind je het leukste aan werken bij Paddls?

Het leukste aan het werken bij Paddls vind ik de collega’s, de werksfeer, de personeelsuitjes en het pingpongen. De functie Sales Marketeer is leuk om mee te beginnen, maar het is wel iets om in door te groeien.

Beschrijf je werkdag eens

Mijn werkdagen zijn van half 9 tot 5 en in die uren ben ik aan het bellen. Naast het bellen heb ik ook nog wel wat kleine administratieve taken die ik moet doen, maar een werkdag bestaat voornamelijk uit bellen.

Hoe is je groeipad bij Paddls verlopen?

Ik ben binnengekomen bij Paddls als Executive Marketeer. Daarna ben ik doorgegroeid naar Sales Marketeer. Van Sales Marketeer groei ik binnenkort door naar Executive Sales. Dit laatste deel van mijn groeipad heb ik in ongeveer drie maanden afgelegd, dus dat is best snel gegaan. Van Executive Marketeer naar Executive Sales heb ik in ongeveer een jaar en drie maanden gedaan, waarvan ik drie maanden bij een ander bedrijf heb gewerkt.

Wat vind je minder leuk aan hier werken?

Wat ik minder leuk vind is dat je vooral aan het bellen bent en daarnaast minder andere taken hebt.

Beschrijf hoe je leukste collega eruitziet

Mijn leukste collega omschrijf ik als een persoon die sociaal, gemotiveerd, vriendelijk en behulpzaam is.

Wat zou je willen zeggen tegen mensen die overwegen om hier te solliciteren?

Ik zou willen zeggen dat je goed moet nadenken of je bellen leuk vindt. Zo ja, dan ben je hier aan het juiste adres. Iedereen die hier werkt is super tof. Je hebt veel vrijheid en kunt snel doorgroeien.

 

Wil jij ook snel(ler) carrière maken?
Wil je ook doorgroeien in de sales en werken in een gezellig team? Bekijk dan snel onze vacatures! We zijn altijd op zoek naar nieuwe sales helden.