Sanne vertelt over haar stage bij Paddls

23 juni 2022 | leestijd: 2 minuten

Sanne, studente Commerciële Economie, liep 30 dagen stage bij team Deelnemerswerving. Ze vertelt over haar stage.

Wie ben ik?

Mijn naam is Sanne Hommes. Ik kom oorspronkelijk uit Bergen op Zoom, maar op dit moment woon ik in Breda door mijn studie. Voor mijn studie Commerciële Economie heb ik bij Paddls 30 dagen stage gelopen als Executive Marketeer.

Paddls is een bedrijf met veel sfeer. Het is er altijd gezellig en iedereen staat altijd open voor een praatje. Ook helpen de collega’s je waar nodig bij de vragen die je hebt.

Hoe ben ik bij Paddls gekomen?

Ik ben hier terecht gekomen doordat ik mij had ingeschreven voor het Career event op Avans. Hierbij sprak Paddls mij erg aan en heb ik gesolliciteerd. Na een aantal gesprekken ben ik aangenomen en kon mijn stage beginnen.

Deze stage heb ik vooral gekozen omdat ik behoorlijk wat bel-angst had voor ik hier kwam werken. De eerste dagen van de stage kreeg ik met de andere stagiaires trainingen. Hierdoor leer je je mede stagiaires beter kennen en hier werd ik al een stuk zekerder van. Ook maak je een script zodat je tijdens het bellen precies weet wat je moet zeggen. Eens in de zoveel tijd is er een gezamenlijke tip & top sessie. Hier heb ik veel van geleerd; van de gesprekken van collega’s en de tips die er aan mij werden gegeven.

Op school heb ik tot nu toe vooral marketing gehad en ik wilde graag een kijkje nemen bij sales en mij hier meer in ontwikkelen. Doordat ik nu meer ervaring heb met gesprekken voeren is dat zeker gelukt.

Mijn stagedag

Op mijn stagedag ben ik tussen 8.00 en 8.30 aanwezig en maak ik 8 uur. Mijn dag bestaat uit het werven van deelnemers voor Round Table kennissessies. Eerst krijg je uitleg over wat de kennissessie precies inhoudt. Dit zijn vooral IT gerichte onderwerpen. Vervolgens maak je een script en ga je bellen op een specifieke bellijst. Als iemand wil deelnemen meld je deze vervolgens aan.

Buiten het bellen om is het altijd gezellig met de werknemers en andere stagiaires. Er hangt een fijne sfeer en iedereen staat open om je te helpen als je ergens tegen aan loopt.

Stageopdrachten

Vanuit school heb ik ook verschillende opdrachten gekregen. Hier mag ik op kantoor aan werken zodat ik thuis na m’n stage niet zoveel meer hoef te doen.

Ook krijg je feedback op je opdrachten zodat je weet of je de juiste informatie hebt en wat je nog zou moeten verbeteren. Je wordt hier erg goed bij geholpen en de hele opdracht wordt van a tot z met je doorgenomen. Ook als je bijvoorbeeld feedback nodig hebt wordt dit gegeven zodat je dit kan gebruiken voor je opdrachten.